Verzekerde zorg

OrthoNet is de enige fysiotherapeutische ketenzorg in Nederland die volledig op wetenschappelijk onderzoek is gebaseerd. U krijgt alleen een behandeling aangeboden die wetenschappelijk verantwoord en effectief gebleken is.

Meer kwaliteit tegen minder kosten

De fysiotherapeuten van CQC kunnen aantonen dat hun behandelingen effectiever zijn dan die van andere fysiotherapeuten. Uit de resultaten van OrthoNet, uitgevoerd bij zo’n duizend patiënten na een voorstekruisbandoperatie, blijkt namelijk dat het gemiddelde behandelresultaat aanmerkelijk hoger ligt dan de resultaten van grootschalig uitgevoerde onderzoeken in Scandinavië en de VS.

Ook in Nederland worden veel fouten veroorzaakt door het handelen van fysiotherapeuten. De fysiotherapeuten van CQC leveren juist goede resultaten, blijkt uit onderzoek. Kortom, CQC leidt tot efficiëntie in de zorgketen en daarmee tot kostenreductie.

Achmea kiest voor CQC

Gezien de uitstekende de behandelresultaten van CQC kiest Achmea er bewust voor om uitsluitend orthopedische ketenzorg te vergoeden die geleverd wordt door CQC. Daarmee levert Achmea haar verzekerden meer kwaliteit tegen minder kosten. Veel kosten zijn namelijk het gevolg van hersteloperaties en langdurige nabehandeling bij complicaties. Dit wordt bij CQC tot een minimum beperkt.

Wil een fysiotherapeut zijn orthopedische zorg aan een Achmea-verzekerde vergoed zien, dan zal hij zich moeten aansluiten bij het CQC-netwerk en behandelen volgens de kwaliteitsnormen van CQC. Achmea-verzekerden hebben zo altijd de garantie op de beste kwaliteit in orthopedische ketenzorg.