Fyzzio

Fyzzio

fyzzioFyzzio International BV is een private onderneming met een kantoor in Berlicum nabij Den Bosch. Tevens is Fyzzio eigenaar van het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e) in Amersfoort.

Onze specialisatie
Fyzzio is gespecialiseerd in de marketing en verkoop van apparatuur voor onderzoek, training en therapie, met als focus de Nederlandse fysiotherapeut. Met als basis deze apparatuur ontwikkelt Fyzzio een scala aan hardware, software en diensten om de producten nog meer in lijn te brengen met de hoge gebruikerseisen van haar klanten.

Onze ambitie
De ambitie van alle Fyzzio medewerkers is de therapeut te helpen verder te verbeteren in zijn of haar effectiviteit in onderzoek en therapie, te verbeteren op belangrijke economische ratio’s en in de positionering binnen de gezondheidszorg.

Vernieuwing en innovatie
Fyzzio initieert vernieuwing en innovatie. Gedurende de afgelopen 30 jaar zijn via ons bedrijf veel innovaties in de praktijken gebracht. We kijken hiervoor naar ontwikkelingen in de gehele wereld, zowel op productniveau alsook in de medisch- wetenschappelijke hoek. Zo introduceerde Fyzzio shockwave therapie bij de Nederlandse fysiotherapeut en stond het bedrijf aan de basis van de toepassing van echografie in de fysiotherapie praktijken. Fyzzio initieert en participeert in wetenschappelijk onderzoek dat vernieuwing en innovatie stimuleert.

Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e)
Het Nationaal Trainingscentrum echografie in Amersfoort is een initiatief van Fyzzio. In dit NT-e worden bijna dagelijks fysiotherapeuten getraind in de toepassing van echografie en shockwave therapie.

Uw toekomst is onze toekomst!
Dit alles maakt Fyzzio tot een uniek bedrijf in zijn soort. Uw toekomst is onze toekomst! Uw succes is ons succes en wij vinden, waarschijnlijk net als u, dat de mogelijkheden van het vak fysiotherapie nog lang niet zijn uitgeput.
Een nieuwe naam, maar ruim 30 jaar ervaring

Productgroepen
Voor uw gemak heeft Fyzzio de producten in 6 productgroepen verdeeld, zodat ze gemakkelijk vindbaar zijn. De productgroepen zijn: Echografie, Shockwave, Medische fitness, Behandelbanken, Fysiotechniek en Opleidingen. Voor iedere productgroep heeft Fyzzio een selectie gemaakt van de beste merken en producten en is het bedrijf exclusief distributeur voor Nederland. Zo kan de therapeut kiezen uit de merken en producten die het beste passen bij zijn of haar doelgroep, werkwijze én budget.

Fyzzio International BV is al vanaf 1979 actief op de Nederlandse markt. Aanvankelijk als Uniphy, sinds de overname van het Belgische Gymna als GymnaUniphy. In 2003 splitsten de fabriek en het commerciële bedrijf in Nederland om nog beter te kunnen inspelen op de typische vraag van de Nederlandse praktijken. Vanwege de uitzonderlijke focus in ons beleid op de Nederlandse fysiotherapeut en de positionering als separate firma heten we sinds mei 2012 Fyzzio International BV.

Naar de website van Fyzzio »